Mijn diensten

Technologie is niet inwikkeld, als je het op de juiste manier uitgelegd krijgt.

Mijn naam is Michel Brinkhuis en onder de bedrjifsnaam Mixel help ik ondernemers met vraagstukken op het gebied van data en technologie. Ik houd ervan om technisch ingewikkelde zaken op een makkelijke manier uit te leggen en om problemen op te lossen door slimme software te gebruiken. 

Enkele jaren geleden ben ik afgestuurd aan de universiteit Twente, waar ik de opleiding Business & IT heb gevolgd. Tijdens de studie leer je te werken op het snijvlak van business en IT, zoals de naam doet vermoeden. Als verbindende schakel kan ik je daardoor als ondernemer helpen met vaak ingewikkelde ICT-zaken.

Waar ik je mee kan helpen? Dat is heel breed. Klik daarom door naar de pagina’s die hieronder worden genoemd om een beter beeld te krijgen.